Ubbersel - G.B.

G.B. pakt zege op Ubbersel

Ubbersel normaal een sterke stugge tegenstander moest een pak sterkhouders missen en stond met een vertimmerd elftal aan de aftrap. De G.B. leek dan ook geen al te moeilijke namiddag te gaan beleven en legde de eerste 10 minuten er al 2 in het mandje. Joris en steven Mertens waren de killers van dienst. Een ruime zege leek in de maak maar na de 0-2 viel de match helemaal stil. De G.B. bakte er werkelijk niets meer van en de thuisploeg hield nu makkelijk stand. Ubbersel kreeg 10 minuten voor de pauze zelfs een unieke kans op de aansluiting maar Flavio hield met een knappe save zijn netten schoon. Voor de rest viel er werkelijk niets meer te noteren en waren de supporters vooral blij toen het rustsignaal klonk en men de kantine kon induiken.

Wie op verbetering gehoopt had na de rust kwam bedrogen uit. Het spelniveau zakte naar ongekende dieptes. De thuisploeg besefte dat dit G.B. te pakken was en begon in zijn kansen te geloven. Door dat ubbersel nu wat hoger gingen spelen kreeg G.B. wel iets meer ruimte en kwamen er kansen. Maar zowel Bram, Steven Mertens als Steven Schuyten lieten enkele mooie mogelijkheden liggen. Zo werkte G.B. zich nog in de problemen want een kwartier voor tijd scoorde de hardwerkende thuisploeg de verdiende aansluitingstreffer. Gelukkig voor G.B. scoorde Joris amper twee minuten later de 1-3 en was de kloof terug 2 doelpunten. Ubbersel bleef echter aandringen. En met succes want 5 minuten voor affluiten moest Flavio zich een tweede keer omdraaien en leek het nog zeer wam te worden. Weerom echter sloeg G.B. onmiddellijk terug toe. Bram knalde immers amper 1 minuut later de 2-4 tegen de touwen. Dit was de genadeslag voor de thuisploeg. Ubbersel drong niet meer aan en de Gb-ers stonden in hun gedachten al aan de toog. Iedereen was dan ook opgelucht toen de scheids met het laatste fluitsignaal een einde maakte aan de wedstrijd.

0-1 Joris

0-2 Steven Mertens

1-3 Joris

2-4 Bram

35 min Cams door Nick

35 min Bossie door Bram

Voetbalvrienden,

Morgen kruisen we de degens nog een keer met de buren van Ubbersel.  De laatste match tegen Ubbersel dateert al van december 2015, we weten dus weinig van hun huidige ploeg.. Wat we wel weten is dat Ubbersel ALTIJD een ZEER sterke tegenstander is en zijn huid zeker thuis ZEER duur verkoopt!!

Het is dus aan de GB om morgen wat te laten zien willen we met de overwinning naar huis gaan!!  De GB dat al enkele weken op een zeer hoog niveau speelt komt stilaan tot zijn beste vorm...17 matchen zijn we al ongeslagen en we gaan er alles aan doen om er 18 van te maken!!!  We missen wel weer enkele toppers Reet - Lange - Brecht zijn er niet.  Toch kan T1 beroep doen op 14 fitte spelers.  Bij de GB is het vooral uitkijken naar man in vorm Bossie, die vorige week de match tegen de veteranen deed kantelen met een prachtig doelpunt.  Ook zijn spitsbroertje Seeger komt stilaan op stoom en is helemaal klaar voor deze topper.  We hopen ook dat Cams na een week detoxen eindelijk nuchter is...

UPDATE:  Clublegende MK heeft net laten weten dat hij kan en wil meespelen.

Makkers de match tegen Ubbersel is altijd een echte CLASSICO dus ik verwacht morgen 14 spelers die niet bang zijn om hun truike nat te maken!!!