KWB Hechtel - G.B.

Er is nog geen wedstrijdverslag beschikbaar

Voetbalvrienden,

Morgen krijgen we één van de sterkere teams uit het regionale cafevoetbal tegen, KWB Hechtel.  De laatste wedstrijd een dikke 6 maand geleden wonnen we wel met 2-0 maar Hechtel is en blijft voor de GB een moeilijk te kloppen ploeg.  In het verleden hebben we al meerdere keren onze tanden stuk gebeten op hun sterke defensie om dan in minuut 69' een doelpunt om ons oren te krijgen.  We horen hier en daar ( onbetrouwbare bron ) dat ze enkele weken geleden op eigen veld de Gul van het kaste naar de muur gespeeld hebben, we zijn dus gewaarschuwd!!

Na de mooie overwinning van vorig weekend is de GB klaar voor deze zware clash met Hechtel, we kunnen een bijna identieke ploeg op het veld zetten.  In doel Schuyten, in de verdediging na weken van afwezigheid komt eindelijk Stef de houthakker van Heusden terug.  Langst hem de standaard 2 powerboy Marnick en kuitenbijter Nick. Wie er voor de verdediging komt blijft Top Secret tot enkele minuten voor de aftrap, gaat Witte voor zijn poulain Cams aka THE BEAST of krijgt Kris C die vorige week heel Bolderberg op at zijn kans...  Dan het middenveld, zeer moeilijk om deze clublegende op een correcte en gepaste manier voor te stellen, maar zijn bijnaam zegt genoeg Mister Geren-Bij aka Lange, langst hem nog zo een topper Koning Brecht die op dit moment ergens in het luchtruim boven Azië hangt.  Op de flanken, de mannen die de meters moeten maken vinden we Cervela Rogiers en Zlatan Conte.  De aanval onder leiding van onze topschutter Robin met rond hem Red Thunder Geus en dat andere beest Mertens!!

GB'ers we komen samen om 14u in de kring.

C'MON G.B.

0-1 Robin
0-2 Geus
0-3 Rogiers
0-4 Conte
0-5 Robin

35 min Brecht door Stef
35 min Rogiers door Marnick