KWB Hechtel - GB

G.B. neemt vlot de maat van Hechtel

Al van bij de aftrap was het snel duidelijk dat G.B. een maatje te sterk was voor Hechtel. G.B. eiste gelijk de bal op en was meteen gevaarlijk via een paar corners waarbij Steven Mertens en Brendan dicht bij een treffer kwamen. Hier kwam Hechtel nog goed weg.Lang kon de thuisploeg de netten echter niet schoon houden. In de 4 de minuut was het immers al raak. Baldelli stuurde Brendan het straatje in. Deze gooide de bal perfect voor doel waar de volledig vrijstaande Seeger beheerst de 0-1 tegen de netten kopte. Drie minuten later was de score al verdubbeld. Dit keer liet Robin op aangeven van Seeger de netten trillen. Amper 1 minuut later was het bijna opnieuw raak.. Een knal van Baldelli strandde immers via de keeper tegen de lat. De volgende aanval was het echter al weer prijs. Stef bediende prachtig Steven Mertens die in 1 tijd breed legde op Robin en de 0-3 was een feit. Dit amper na tien minuten. En G.B. bleef doordrukken. Pal op minuut 12 werd Seeger alleen voor doel gezet. Deze besloot iets te overhaast op de goed uitgekomen doelman. De thuisgoalie onderscheidde zich even later ook nog eens op een kopbal van Brendan. Doch in minuut 20 moest hij zich alsnog een vierde keer gewonnen geven. Robin legde op assist van Baldelli zijn derde in het mandje. Meteen een zuivere hattrick. Hiermee was de honger van Robin nog niet gestild want amper een paar tellen later knalde hij van net buiten de grote rechthoek zijn vierde tegen de touwen. Hierna liet G.B. het tempo zakken. Hechtel haalde opgelucht adem en geraakt zo een eerste keer over de middenlijn. Ze voetbalden zelfs twee halve kansjes bij elkaar. Flavio echt bedreigen zat er echter niet in en zo wandelde G.B. met de vingers in de neus naar een 0-5 ruststand.

Na de rust was er nog weinig te beleven. De wedstrijd was al lang gespeeld en voor G.B. hoefde het niet echt meer. Hechtel wou wel maar was te machteloos om iets terug te doen. Het was dan ook 10 minuten wachten op het eerste doelgevaar. Dit resulteerde wel meteen in de 0-6. Afwerker van dienst was dit keer de ingevallen Bossie die knap met het hoofd een voorzet van Steven Mertens in doel devieerde. G.B. had er meteen weer even zin in en drukte nog eens door. Bossie en seeger kregen beide nog een goede mogelijkheid maar lieten deze liggen. De 0-7 kwam er uiteindelijk toch via Baldelli die met een afstandsloeier de thuisdoelman het nakijken gaf. Diezelfde Baldelli leek even later een tweede keer te scoren maar zijn kopbal belandde via de doelman tegen de dwarsligger. Daarna haalde G.B. de voet helemaal van het gaspedaal. Hechtel profiteerde hiervan en scoorde zowaar na mistasten in de G.B. defensie nog de eerredder. Dit doelpunt werd dan ironisch genoeg nog door een G.B.-er gescoord. De thuisploeg had door omstandigheden immers maar 10 spelers ter beschikking waardoor G.B. de eerste helft Brecht afgestaan had en na de rust Schuyten het Hechtelse truitje aantrok. En het was warempel schuyten die met een brede glimlach Flavio te grazen nam en de 1-7 eindstand op het bord zette.

- Makkelijk zege voor G.B. tegen Hechtel. Hiermee werd de wanprestatie van het laatste onderlinge treffen rechtgezet.

- Brendan die een sterke wedstrijd speelde werd tot man van de match verkozen.

Voetbalvrienden,

Morgen maken we de verplaatsing naar het Duinenstadion te Hechtel waar de mannen van de KWB ons opwachten.  De laatste wedstrijd op st baaf eindigde op een 1 - 1 gelijkspel, we blotsten toen op een sterk georganiseerd blok waar geen speld door te krijgen was,  van de huidige vorm / uitslagen van de KWB is niets terug te vinden.  We zijn dus gewaarschuwd !!!

Na de mooie en verdiende overwinning tegen Ubbersel is de GB terug met beide voeten op de grond gezet, de match werd door ons allen te licht opgenomen met als resultaat dat we de hele eerste helft onderlagen en op achterstand stonden.  Dit mag morgen niet het geval zijn, vanaf de eerste minuut gaat morgen iedereen er vol voor!!  T1 kan morgen weer rekenen op een grote kern, enkel Thoelen en Cams zijn er niet dat maakt dat we met 14 man zijn.  Dit betekent dat er morgen weer gewisseld moet worden, Witte heeft deze week de waarheidstabel helemaal up 2 date gemaakt dus geen misverstanden meer over wie er gewisseld moet worden.  Het principe is heel simpel, iedereen wisselt even veel kom je nu maar 1 keer per maand of elke match dit blijft hetzelfde.

Ik verwacht morgen een GB dat met evenveel inzet speelt als de 2de helft vorige week!!!

C'mon GB

We komen samen om 14u in de kring.

Adres: Duinenstadion Hoefstraat  3940 Hechtel

PS nog is een dikke merci aan Jeanke, Berre, Lespoix, Brecht, Nick en Bossie om te komen helpen op de kienavond. En aan Stef voor deze knappe Site!!  Chapeau gasten!!

1-7 Schuyten

35 min Schuyten door Brecht
35 min Joris door Marnick
35 min Robin door Bossie