KWB Bos - GB

G.B. pakt volle buit op Bos.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor G.B. Al na 20 seconden drong Geus door op de rechterflank. Hij leverde de perfecte voorzet af op het hoofd van Brendan die de 0-1 binnen knikte. Echt doordrukken zat er echter niet in. De sterke thuisploeg herstelde zich immers snel van deze opdoffer en ging meteen op zoek naar de gelijkmaker. In de vijfde minuut was deze bijna een feit. Een bos spits werd diep gestuurd en lobte de uitgekomen Bossie. Gelukkig voor G.B. rolde de bal net naast het lege doel. Na een 10 minuten Bos dominantie herstelde G.B. het evenwicht en trok men zelfs het initiatief weer naar zich toe. Bos moest achteruit en G.B. ging vol op zoek naar nog een treffer. In de twintigste minuut leek Robin hiervoor te zorgen. Zijn kopbal op assist van Geus werd echter door een Bos verdediger nog net op de lijn weg gewerkt. Ook Lange was er zeer dicht bij maar zijn schot zoefde millimeters over de dwarsligger. Net voor de pauze was het dan toch raak. Conte legde een assist van Geus knap in het mandje. Zo kon G.B. alsnog met een dubbele voorsprong de rust in.

Die late treffer net voor de rust had Bos duidelijk geen goed gedaan. De thuisploeg slaagde er niet in een vuist te maken en G.B. was nu duidelijk baas. Toen Lange in de 10 de minuut dan nog eens een vrije trap los de kruising in schilderde en zo de 3-0 op het bord zette leek de wedstrijd helemaal gespeeld. Doch slaagde G.B. er in het zichzelf nog moeilijk te maken. Eerst werden een handvol kansen om de voorsprong nog verder uit te diepen vakkundig de nek omgewrongen, om dan tien minuten voor tijd zelf een tegendoelpunt te slikken. Knap doelpunt van Bos trouwens. Een pegel los in de winkelhaak waar Bossie alleen maar kon naar kijken. In de laatste minuut werd dan nog in cadeau verpakking een tweede treffer weggegeven waardoor het plots weer spannend werd. Diep in de blessuretijd was de gelijkmaker dan ook nog bijna een feit. Gelukkig voor G.B. liep het goed af en was de 14 de zege op rij een feit.

- Knappe zege tegen een sterke tegenstander. Intussen is G.B. alweer 21 wedstrijden op rij ongeslagen. Chapeau gasten.

- Lange die een knap doelpunt maakte en duidelijk weer naar zijn beste niveau aan het groeien werd tot man van de match verkozen.

- In de avond vond weer het jaarlijkse intussen legendarische clubfeest plaats. Lekker eten, veel drank en super ambiance!! Het was met andere woorden weer dik in orde. Robin won dit jaar na een nek aan nek race met Brendan de gouden schoen. De foto’s staan intussen op de site.

Beste voetbalmakkers

Zaterdag weer een topaffiche op de kalender, KWB Bos - Geren-bij!! Onze laatste ontmoeting eindigde op een gelijkspel 3-3, een fel bevochten puntje dat maar net in de laatste 5min kon veroverd worden! Bos is dan ook een van onze sterkste tegenstanders, daarom verwacht T4 dan ook iedereen zaterdag uitgerust, fit en scherp aan de aftrap! We beschikken over een kern van 12 vaste krijgers! In doel kunnen we weer rekenen op THE Boss, de verdediging onder leiding van onze stofzuiger Bavo, links Nick “uitschuifbare benen” Cuppers en rechts T4 Marnick die zullen moeten samenwerken aan een solide achterhoede. In het spil van het spel beschikken we weer over een goed geoliede motor, Mister Geren-bij Lange, libero Brecht en onze eigen KDB Paletti samen aan het roer van deze machine, links Brendan “de brommer” en rechts Wesley “daretozlatan” Conte. Dan onze aanvalslinie om U tegen te zeggen met aan het kanon Robin aka Jan Koller, “gouden linker” Vis en Kris “de tank” Geusens!

Komop beesten, tijd om te ontbossen!! Supporters op post, we zullen alle steun kunnen gebruiken om deze klepper te  kunnen winnen! Zeker voor T2 moet deze match absoluut gewonnen worden, ook om al dadelijk de sfeer er goed in te hebben voor s’avonds het jaarlijks legendarisch clubfeest te starten!

De match begint al om 14u30 dus samenkomst Kring 13u voor de helpers van de zaal, de rest om 13u30!

Adres Pater Van Landeghem stadion
Pius X College
Stationsstraat 125
3980 Tessenderlo

1 min 0-1 Brendan
35 min 0-2 Conte
40 min 0-3 Lange
60 min 1-3
70 min 2-3

35 min Brendan door Brecht