G.B. - KWB Hechtel

G.B. veel te sterk voor Hechtel.

Het was al van af de aftrap duidelijk dat Hechtel een paar maatjes te klein was voor dit G.B. Tien minuten slaagden de bezoekers er nog  in  een oppermachtig G.B. van een doelpunt te houden, maar daarna was er geen houden meer aan. Robin had de eer met een droge knal de score te openen. Een minuut later had hij een tweede op de slof, die hij echter liet liggen. Uitstel van executie, want amper twee minuten later deed Robin op voorzet van Mathias de netten wel een tweede keer trillen. De G.B. drukte door en in de twintigste minuut stond het al 3-0. Dit keer was het de sterk spelende Mathias die een knappe assist van Schuyten in het mandje legde. Amper 3 minuten later was het weer raak. Mertens schilderde het leder op het hoofd van Stefano die knap binnen kopte. Een hongerig G.B. wou meer en ging nog voor de rust op zoek naar een 5 de doelpunt. De bal wou er echter niet meer in. Brecht zag nog een knap schot via de paal weer in het veld rollen. Ook Robin werd teruggefloten door het doelkader en vooral Stefano weet zelf nog altijd niet hoe hij er in slaagde een inleggertje een meter voor open doel nog over de lat te schieten. Zo werd er met een niet eens overdreven 4-0 op het bord de kleedkamers opgezocht.

De tweede helft was nog maar net op gang getrapt of Mathias zette op aangeven van Robin de forfaitscore op het bord. Amper 5 minuten later bekroonde Schuyten zijn sterke match met een treffer. Brecht die ook zijn doelpunt verdiende had even later minder geluk. De bezoekende goalie had immers een knappe reflex in huis op zijn loeier van net buiten de grote rechthoek. Geen nood echter want de goed gevolgde Robin legde het leder alsnog in het mandje. Zo stond 10 minuten na de rust de 7-0 al op het bord. De G.B. bleef doordrukken maar het volgende kwartier stokte de scoringsmachine eventjes. Hoewel zowel Cams , Mathias als Stef met enkele loeiers het Hechtel doel bestookten weigerde  de bezoekende doelman zich nog een achtste keer om te draaien. Tien minuten voor affluiten moest hij zich uiteindelijk toch nog een keer gewonnen geven. Stefano verzilverde immers met het hoofd een knappe voorzet van Brecht en scoorde zo zijn tweede van de namiddag. Nog was het leed niet geleden voor de bezoekers want even later knalde Bossie nummer negen tegen de touwen. Hoewel de G.B. daarna nog enkele goede mogelijkheden kreeg kwamen de dubbele cijfers niet meer op het bord en legde Maurice met het laatste fluitsignaal de 9-0 definitief vast.

9-0 Raf

35 min.  Kristof door Vis

45 min. Nick door Raf

• Makkelijke zege voor de G.B. tegen een moedig strijdend Hechtel. Het moet wel gezegd worden dat Hechtel ondanks de vele tegendoelpunten heel sportief is blijven voetballen. Chapeau gasten!!
  • Hoewel iedereen sterk speelde werd Cams ( het beest) tot man van de match verkozen. Hij was ook de onverdiende man na de match!!
  • Tenslotte nogmaals een dikke mercie aan de gastspelers om ons uit de nood te helpen. Allemaal sterke match gasten!!

Zaterdag is G.B. de gastheer voor KWB Hechtel. Tegen deze tegenstander wonnen we de laatste keren vlot met meer dan 5 doelpunten verschil. Normaal zouden we zaterdag dan ook zonder problemen aan het langste eind moeten trekken. Maar het is al bijna een jaar geleden dat we hen ontmoet hebben. Hun elftal kan ondertussen versterkt zijn, onderschatting is dus uit den boze. T1 verwacht dan ook  iedereen geconcentreerd en gemotiveerd aan de aftrap.

We missen naar tegenwoordig wekelijkse gewoonte heel wat basisspelers. Zowel Pieter,Lange,Reet,Seeger,Fabio,Brendan en Steven Mertens zijn om diverse redenen niet van de partij. Vis,Cams,Robin en Stefano komen onze ploeg versterken. Bosman heeft nog een vijfde versterking bij. Zo hebben we toch weer 12 spelers bij elkaar gekregen.

Iedereen wordt om 14:15 in de kring verwacht.