G.B. - Geneiken

Vlotte zege tegen Geneiken.

Het was zaterdag voor de derde keer dit seizoen dat G.B. en Geneiken tegenover elkaar stonden. De vorige 2 confrontaties trok G.B. telkens aan het langste eind. Doch stond iedereen op scherp want Geneiken is meestal een geduchte moeilijk te kloppen tegenstander. Doch deze keer was het al snel duidelijk dat dit Geneiken een maatje te klein was voor een sterke thuisploeg. G.B. nam meteen de match in handen maar had het in eerste instantie moeilijk om echte kansen af te dwingen. Tot op het kwartier Joris na een hoekschop op de juiste plaats stond en de bal eenvoudig in het mandje duwde. De veer bij een moedig verdedigend Geneiken leek meteen gebroken. Twee minuten later immers zette MK jawel met het hoofd de 2-0 op het bord. Dan moet ik ook volgen dacht Robin en bij de volgende G.B. aanval knalde hij het leder perfect in de rechter beneden hoek. 3-0 en wedstrijd gespeeld. Doch net voor de pauze leek de spanning even terug te komen. Na een onwaarschijnlijk misverstand tussen Bavo en Leeten kon een Geneiken aanvaller tot zijn eigen verbazing eenvoudig tegenscoren. Lang duurde de Lummense vreugde echter niet want in de dying seconds van de eerste helft zette Geus weer orde op zaken en knalde de 4-1 rust stand op de tabellen.

De tweede helft zelfde spelbeeld. G.B. de betere ploeg en een moedig Geneiken dat probeerde de schade te beperken. De bezoekers werden daarbij geholpen door G.B. De thuisploeg slaagde er immers in een onwaarschijnlijk aantal open doelkansen vakkundig de nek om te wringen. Uiteindelijk scoorde G.B. ondanks het missen van al die kansen toch nog 4 keer. Afwerkers van dienst waren Joris,Robin en twee maal MK. Bij zijn laatste doelpunt kreeg MK in het duel nog een trap tegen zijn hoofd. Even was hij groggy en werd er gevreesd voor een hersenschudding. Na de wedstrijd echter had hij weer als vanouds het grote woord en was iedereen gerust dat alles ok was.

- Knappe zege van G.B. dat hierbij voor de 17 maal op rij ongeslagen is.

- Joris die zoals wekelijks weer sterk presteerde werd als man van de match verkozen. Hij komt zo samen met Leeten mee aan de leiding in de tussen stand man van het seizoen.

Beste sympathisanten

Morgen weer afspraak in Berkenbos, klokslag 15u fluit “El Blanco” de wedstrijd tegen Geneiken uit Lummen in gang. Onze wegen kruisen elkaar voor de 3de keer dit seizoen, de voorbije 2 matchen trokken wij aan het langste eind en konden wij juichen na de match. Lukt ons dit een 3de keer tegen deze altijd sterke tegenstander? T1 kan alvast rekenen op deze 13 gladiatoren! In de kooi, de enige echte ontembare “Wilde Kat” Leeten. Onze ondoordringbare muur onder leiding van de keiharde “Red Thunder” Geus, “Steltenloper” Nick en “El Capitano” Marnick. De goed geoliede motor van de ploeg, het bonzende hart, gevarendriehoek “KDB” Paletti, “King” Cuppie en “Big Fella” Mertens. Met als lopers “DancingWithTheStars” Bavo, “Witte Ethiopiër” Brendan en “Dare2Zlatan” Conte. Ten slotte hebben we nog ons koningskoppel diep in de spits, “Arjen” Robin en “El Fenomeno” Mk!!! Ook op de fuille Supersub “Kuitenbijter” Schuyten.

Komop makkers, morgen gaan we er weer een lap op geven! 200% inzet en vlammen!

8-1 MK

35 min Steven Mertens door Brecht
65 min Vogel door Steven Schuyten