G.B. - FIBL Heppen

De G.B. pas na de rust op en over FIBL

2 min. Schotje pieter vanuit de tweede lijn. De bal zoeft een metertje naast het bezoekende doel.

4 min. Goal!! 0-1 Eerste aanval FIBL meteen raak. Een voorzet vanop rechts wordt simpel voorbij de kansloze Mertens in het mandje gelegd.

6 min. Knappe save Mertens op een bezoekend shot van net buiten de grote rechthoek.

10 min. Robin mist van kortbij een unieke mogelijkheid op de gelijkmaker.

15 min. Pieter probeert het nog eens van afstand. Zijn vizier staat echter nog niet op scherp.

20 min. Voorzet Brecht, knappe kopbal Robin spat uiteen op de paal.

22 min. Open doelkans Brecht, maar de bal weigert de doellijn te passeren.

25 min. Knappe voorzet David op Robin, deze hoeft maar binnen te leggen, maar ook hij mist weerom doel.

30 min gevaarlijke counter FIBL, Mertens verkleint knap zijn doel en behoedt de thuisploeg van een dubbele achterstand.

33 min. Kopbal Brecht sterft op de lat

35 min. Plaatsbal Brecht net naast

36 min. Rustsignaal

40 min. Verre uittrap Kristof, Steven Mertens verlengt met het hoofd richting Robin. Deze schiet het leder schuin langs het doel.

45 min. Goal!! 1-1 Voorzet Brecht. David kopt knap overhoeks binnen.

50 min. Mistasten G.B. defensie. De bezoekers straffen dit gelukkig niet af en missen open kans.

55 min. Goal!! 2-1 De pas ingevallen Bossie zet Robin alleen voor doel. Deze blijft dit keer kalm en zet de thuisploeg op voorsprong.

60 min. Open doelkans Bossie. Hij legt het leder echter net naast voor de G.B. verkeerde kant van de paal.

62 min Goal!! 3-1 Voorzet David. Robin scoort voor tweede maal binnen de tien minuten. Match gespeeld.

65 min Pieter komt alleen voor doel, vergeet breed te leggen op Steven Mertens en schiet ver naast.

68 min De bezoekers scoren ei zo na de aansluitingstreffer, maar een FIBL-aanvaller komt millimeters tekort om een strakke voorzet in doel te duwen.

70 min. Goal!!  4-1 Voorzet Brecht op het hoofd van Robin. Deze legt terug op David die de eindstand op het bord knalt

1-1 David

2-1 Robin

3-1 Robin

4-1 David

50 min. Andrea door Raf

• Uitstekende wedstrijd van de G.B. tegen een toch sterk FIBL. Vooral de tweede helft na de gelijkmaker was er geen houden meer aan. Zo werd het uiteindelijk nog een vlotte overwinning.
  • David en Kristof werden met een gelijk aantal punten tot man van de match verkozen.
  • Bedankt aan onze gastspelers om ons nog eens uit de nood te helpen. Knappe match alle vier. Robin en David waren dan ook nog eens verantwoordelijk voor al de G.B. treffers.
  • Robin knalde trouwens de 100ste treffer van het seizoen tegen de touwen. Het jaarlijkse vat  kan weer aangesloten worden. J

Zaterdag ontvangt G.B. FIBL uit Heppen. Normaal gingen we op Heppen spelen, maar in laatste instantie liet FIBL weten dat ginder de wedstrijd niet op het geplande tijdstip kon doorgaan. Er is dan ook besloten de wedstrijd te laten plaats vinden in Eversel. Daar ODT Bascule echter thuis speelt tegen de Gul kan de match pas om 16.00h van start gaan.

De laatste onderlinge ontmoeting dateert van juni vorig jaar. Toen versloegen we hen niet zonder enige moeite niptjes met 3-2. Morgen geen makkelijke opdracht dus om dit jonge geweld opzij te zetten.

T1 moet heel wat spelers missen. Zowel Seeger,Bosman,Reet,Fabio,Brendan,lange als Steven Schuyten zijn er om diverse redenen er niet bij. Robin Strobants en David Beckers komen gelukkig onze ploeg versterken. Maar dan hebben we nog maar 9 spelers en zelfs geen doelman ter beschikking. Er  zal zaterdag dus nog wat rondgebeld moeten worden om aan 11 spelers te komen.

De wedstrijd wordt afgetrapt om 16.00h

De Kring is nog een weekendje dicht. Iedereen wordt dan ook ten laatste om 15:15 in St. Baaf verwacht.

Update: Arno en Vis komen dus 11 spelers. Er wordt nog een keeper gezocht.