GB - Fc De Apachen 09 Kinrooi

G.B. hangt Scalp van de Apachen aan zijn gordel.

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor G.B. Er was amper afgetrapt of Baldelli stuurde Andrea het straatje in. Deze leverde de perfecte assist af aan MK die koelbloedig de 1-0 tegen de netten ramde. De apachen waren echter niet zinnens zich zomaar te laten pluimen en trokken meteen in de tegenaanval. Met een knappe combinatie werd hun spits schuin alleen voor doel gezet. Deze plaatste het leder netjes voorbij Dylan maar Brecht was nog net op tijd terug om de bal voor de lijn te onderscheppen. Daarna was het weer de beurt aan de thuisploeg. Joris stuurde MK op pad. Deze kapte mooi de bezoekende goalie uit. In plaats van de bal in het lege doel te schieten legde hij echter nog breed op Andrea. Deze was te verrast en kraakte zijn schot. Even later leverde MK wel een prachtige assist af aan zijn broer. Deze leek met een mooi geplaatste kopbal te scoren. De bal kaatste echter via de dwarsligger terug het veld in. Ook de apachen lieten zich nog eens gelden, maar Dylan stond pal op een schot uit de tweede lijn. De wedstrijd ging goed op en af en beide ploegen bekampten elkaar met open vizier. Doch de beste kansen waren toch voor G.B. dat langzaam maar zeker de partij helemaal naar zich toe aan het trekken was. Vooral MK was bedrijvig. In minuut twintig bediende hij Brecht wiens knal net naast zoefde. Een paar tellen later scoorde MK zijn tweede van de namiddag. Na een prachtige assist van Paletti knalde hij het leder door de benen van de Apachen goalie en de 2-0 was een feit. De bezoekers probeerden de laatste tien minuten nog iets terug te doen, maar de G.B. defensie onder leiding van de sterk spelende Reet hield vrij makkelijk stand. De beste mogelijkheid was nog voor G.B. Brecht bediende na een zeer knappe actie Andrea. Deze legde echter de assist naast het doel en zo werd er met een 2-0 op het bord de kleedkamers opgezocht.

De Apachen hadden voor de rust blijkbaar al hun pijlen verschoten. Na de pauze was het immers al G.B. wat de klok sloeg. Steven Mertens tekende al meteen de 3-0 aan. Van net buiten de grote rechthoek knalde hij de bal tegen de binnenkant van de linkerpaal. De bal rolde echter over de lijn richting binnenkant van de rechterpaal om zo alsnog in doel te verdwijnen. De volgende aanval bediende diezelfde Steven zijn spitsbroeder MK die onbegrijpelijk de bal naast het lege doel kopte. MK zette dit een paar minuten later echter recht. Hij had wel de hulp nodig van de Apachen doelman die zijn schotje door de handen liep glippen en de 4-0 stond op het bord. Een oppermachtig G.B. bleef doordrukken op zoek naar meer doelpunten. Die kwamen er ook. De Forfaitscore werd aangetekend door Baldelli. Zeer knap doelpunt waarbij hij een corner van Joris in 1 tijd op de slof nam en de bal in de verste hoek tegen de netten schilderde. De nummer zes was voor paletti die knap de bal in de kruising krulde. Steven Mertens miste daarna nog twee goede mogelijkheden om nummer zeven in het mandje te leggen. Eerst had de apachen doelman een ultieme beenreflex in huis en daarna legde hij een assist van MK over het lege doel. Hobbel in het veld was zijn uitleg achteraf. Uiteindelijk viel de zevende treffer er toch. Dit via MK die met een prachtige lob de eindstand vast zette.

7-0 MK

35 min. Andrea door Marnick

- Aangename wedstrijd waarbij vooral na de rust G.B. te sterk was voor de Apachen. Deze bleven echter zeer sportief voetballen. Chapeau voor onze gasten uit Kinrooi.

- Mk voor het eerst in de spits scoorde maar liefst 4 keer en werd tot man van de match verkozen.

- Deze overwinng was meteen de tiende op een rij!! Proficiat gasten!!!

- Volgende week 11 november is het geen wedstrijd. Steven Schuyten is blijkbaar wel iets in elkaar aan het timmeren. Woensdag weten we meer!! Zaterdag 18 november volgt dan de topper tegen Ubbersel!

Voetbalvrienden,

Nadat we donderdag hoorden dat de Haecht Boys gestopt waren moesten we opzoek naar een nieuwe tegenstander, via via kwamen we in contact met Fc de Apachen uit Kinrooi.  Over deze nieuwe tegenstander is weinig bekend, na wat snuiten op hun site / facebook merkten we dadelijk dat dit niet zomaar een cafeploegske is... ze rijgen de ene na de andere overwinning aan elkaar telkens met zeer zware cijfers!!!  We zijn gewaarschuwd!!!

Bij de GB weeral een hoop afwezigen, te veel om op te noemen!!  We zijn morgen dan ook maar net met 11 foxes die het opnemen tegen de Apachen.  In doel neemt Kenneth plaats, in de verdediging een combinatie die altijd rendeerde Reet - Baldelli. Op de baks de altijd sterk spelende Nick en Marnick.  Centraal komt de Joris de machine terug, die samen met man in vorm Brecht hopelijk weer het mooie weer gaat maken.  Op de flank mvdm van vorige week Brendan aan de andere kant Schuyten die de flank haat... Baar ge zijt gewaarschuwd!!! In de spits, de 2 brothers Mertens het onstopbare duo!!!