Florida Boys Tervant - G.B.

GB wint thuismatch op verplaatsing.

Om stipt 14u30 fluit Maurice de match opgang, na enkele verkennende openingsminuten neemt  GB het spel in handen maar het lukt net niet om een grote kans te creëren.  We drijven de druk meer en meer op, Conte zet zelf de actie op met Doriano en werkt beheerst af, 1-0 GB.  GB bepaalt nu meer en meer het spelbeeld, Doriano wordt alleen voor goal gezet maar strandt op de keeper, een minuut later ruimt Brecht heel de Florida defensie met enkele prachtige dribbels op, zijn plaatsbal eindigt in de handen van doelman.  In de minuten die hier op volgen zakken we als een kaartenhuis in elkaar, slechte passen, niet nauwkeuring verdedigen, niets lukt nog, er is enkel nog Rogiers die zijn werk doet en de netten schoon houdt.   Het is Florida dat ineens heer en meester is over GB, niet veel later krijgen we dan ook verdiend een doelpunt tegen 1-1.   Beide ploegen krijgen tot aan de rust nog enkele kleine kansjes maar het spel is niet goed.  RUST .  Het is de GB dat na enkele minuten spelen de bovenhand neemt, uit het niets een prachtige voorzet van Conte die de bal op het hoofd van Geus schildert, 2-1 GB.  GB is ontketend, afstandschot van Paletti keeper redt maar Chris tikt binnen 3-1.  De buit is nog niet binnen, Florida scoort na slecht wegwerken van de bal 3-2.  Maar dan de inspanning van de match komt van Brecht, een loopactie van 80m achter wat wij dachten een verloren bal, net binnengehouden op de lijn, voorzet en kassa!!! Paletti werkt af!! Wereldgoal!!! 4-2 de match moet nu wel gespeeld zijn!!  In de laatste minuut trekt de sterk ingevallen Geus zich nog eens op gang, mannetje in de wind gezet, afleggen op Paletti en in het mandje gelegd.  Heerlijke goal en fijne afsluiter van de wedstrijd.

- Een sterk spelende Brecht werd verkozen tot man van de match

- Conte & Doriano moesten het veld vroegtijdig verlaten met een blessure, hopelijk valt het mee en kunnen we volgende week weer op hun rekenens.

Beste voetbalvrienden

Morgen krijgen we de Florida boys uit tervant over de vloer. Altyd een moeilijke tegenstander, ook al wonnen we de afgelopen 3 matchen tegen hun. We beschikken over 12 echte krijgers: in doel gaat Stephano “buffon”, de onverwoestbare muur onder leiding van “houthakker” Stef, “uitschuifbare benen” Nick en “Pumping iron” Marnick. Op het middenveld, een zee van kwaliteiten. “King” Cuppie, “keizer” Cauwbergs en “KDB” Paletti. Met als lopers “witte Ethiopiër” Brendan en “sloddervos” Doriano. Aan het kanon hebben we “daretozlatan” Conté en “de tank” Geus! Met als extra wapen “Mr Cervela” Rogiers als er iemand zou uitvallen. Komop makkers, we gaan het gelijkspel van afgelopen week helemaal wissen met een klinkende overwinning!! Iedereen fris en fruitig aan de aftrap morgen!

We komen samen om 13u45 in de kring, match is om 14u30!