FIBL Heppen - G.B.

Na 1' grote kans voor MK op voorzet van Palleti maar zijn poging wordt van dichtbij in hoekschop gedevieerd. De daaropvolgende hoekschop trapt mk tegen de zonnepanelen, de schadeclaim is onderweg.

- na 3' mk schakelt doelman uit. Bijna trapt Fibl bal in eigen doel. Maar de bal hobbelt naast

- na 5' opnieuw mk. Verschalkt doelman maar schot wordt vd lijn gekeerd.

- na 7' doriano goede actie en vz maar Geus kopt over.

- in de omschakeling Fibl enkele keren gevaarlijk, zeer gevaarlijke vz'tten en splijtende passes door of achter de linies en verdediging, maar kansen werden niet afgemaakt. Er werd ook scherpverdedigd door GB, Geus alslaatste manstaat pal.

- 9' 0-1 Doriano goede actie op links. Voorzet tot bij Nico. Die verschalkt de doelman.

11' Leeten ranselt de bal uit de verste hoek. Wereldsave. GB 0-1voor bij de drankpauze.

Meteen na de drankpauze kansvoor doriano. Afgeblokt. Even later weer goede actie Doriano. Voorzet vindt geen GB'er.

20' penalty voor GB. Nico scoort zijn 2de. (Fout op Lespoix)

25' Leeten weeral met supersave. Tweede zone kan Fible vrij koppen maar Leeten als volleerd handbaldoelman maakt zich groot en houdt de 0

26' schitterende bal diep Doriano. Nico stuit vandichtbij op doelman. Beenveegredding

30'  Leeten weer met de broodnodige redding. 1 op 1cmaar hij staat pal.

32' 0-3 weer Nico die scoort. Uitstekend diepgestuurd door ... en rondt af.

Vlak voor  rust. Kans Mk maar doelman zit er nog net broodnodig tussen. 0-3 is de ruststand.

36' mk goede vz. Nico kopt maar afgeblokt.

37' 1-3 leeten nu wel geklopt in 1 op 1

38' gb ontsnapt aan 2-3. Fantasietje achter steunbeen midlukt. Leeten tackelt de bal weg.

39' mk met actie maar schot hoog over

41' 2-3, weer vanop links 1 op 1 en leeten geklopt.

42' weer gevaar op links en kans. Naast geshot.

45' 3-3. Weer gevaar op links. Bal komt tot de rechtse flank, die scoort

48'lespoix goede vz. Nick vdb kopt de bal al duikend naast

51' 4-3. Weer 1 op 1, leeten geklopt

58' kans MK. Kraakt zijn schot

60' goed terugleggen Doriano. Schot MK wijkt af in hoekschop

66' 4-4. Brendan vindt Nick. Schittetende actie - panna - hard schot binnen

67' kans Doriano. In het zijnet

68' onrechtstreekse vt in de 16. Schot Nick vdb afgeblokt.

72' schot nick vdb. Goede redding.

Einde match

Een paar showreddingen waren genoeg voor Leeten man van de match te doen worden..

Beste voetbalvrienden

Jammer genoeg verloren we de eerste match van het seizoen, vandaag gaan we voor de eerste overwinning! We maken we de verplaatsing naar FIBL Heppen. De laatste 2 confrontaties wonnen we vlotjes met overtuigende cijfers, maar dit wilt zeker niks zeggen over de huidige vorm van deze jonge ploeg. Iedereen dus scherp aan de aftrap! We beschikken maar liefst over een kern van 13 absolute beesten van Gerenbijers. Tussen de palen kunnen we rekenen op “Rocky VIII" Leeten, de betonnen muur vanachter onder leiding van “Red Thunder” Geus met op de backs “Steltenloper” Nick en “El Capitano” Marnick. Het hart van de ploeg, “King” Cuppi, “Keizer” Cau en "KDB" Paletti. Met onze lopers, links “Sloddervos” Doriano en rechts “GoudenOude” Lespoix. Aan het kanon “Werkpaard" Nico en “El Fenomeno” Mk.

4-4 Nick VDB

35 min Brendan voor Nick.
35 min Nick vdb voor Doriano