... and beer ...

Eendracht Koersel - G.B.

Wedstrijdverslag

G.B. na de pauze te sterk voor de Gul

G.B. begon sterk aan de wedstrijd. Men eiste de bal op en na 5 minuten zorgde Bossie voor het eerste gevaar. Zijn schot was echter iets te slap om de thuisgoalie echt in de problemen te brengen. Geen nood echter want amper 3 minuten later scoorde diezelfde Bossie wel. Hij reageerde zeer attent toen de Gul doelman een schot van Joris niet kon klemmen en legde de 0-1 simpel in het mandje. De Gul leek een beetje aangeslagen en G.B. drukte door. Binnen de 10 minuten creëerde men enkele goede mogelijkheden. Maar zowel Bram als Bossie lieten deze onbenut. Half weg de eerste half nam de Gul langzaam maar zeker het commando over en ging vol overgave op zoek naar de gelijkmaker. De G.B. kreeg het moeilijk en had veel geluk toen Stef na een vrije trap in extremis de bal op de lijn kon wegwerken. Even later was het echter wel raak. Heel de G.B. defensie verkeek zich op een strakke voorzet. De Gul spits deed dit niet en scoorde zeer knap de verdiende gelijkmaker. De Gul wou meer en probeerde door te drukken. De G.B. hield echter stand en zo bleef de 1-1 op het bord tot aan de rust.

Na de rust werden maar liefst 4 verse G.B. krachten de weide ingestuurd. De gebroeders Mertens die vorige week de veteranen van Hal op een hoopje speelden werden in de spits gedropt. Dit loonde want G.B. greep de Gul meteen bij de keel en al na 3 minuten kwam men weer op voorsprong. Het Was Steven Mertens die na een knappe aanval de 1-2 in het mandje legde. De Gul was nauwelijks bekomen van deze opdoffer of het was al weer raak. Dit keer was het Cams die op aangeven van Mertens de 1-3 op het scorebord knalde. De Gul probeerde wanhopig iets terug te doen maar in deze fase van de wedstrijd was G.B. gewoon te sterk. De G.B. bleef dan ook doordrukken maar morste nu met de kansen. Zowel Mk als Steven Mertens kregen nog enkele unieke mogelijkheden om de score op te drijven maar misten doel. Op het kwartier viel dan toch de vierde G.B.-treffer. MK werd foutief binnen de grote rechthoek neergelegd. Lange klaarde de klus en zette de elfmeter feilloos om. 1-4 en match gespeeld. Doch de Gul weigerde zich hierbij neer te leggen en probeerde terug te knokken. Even kregen kregen ze nog hoop toen tien minuten voor tijd ook G.B. een strafschop tegen kreeg. Deze werd niet gemist en Flavio was een tweede keer geklopt. Meer zat er echter niet meer in voor de thuisploeg. De G.B. hield makkelijk stand en scoorde net voor tijd zelfs nog een vijfde. Het was Steven Mertens die op aangeven van Bossie de 2-5 eindstand op het bord zette.

Vervangingen:

35 min Bossie door MK

35 min Seeger door Steven Mertens

35 min Steven Schuyten door Nick

35 min Stef door Baldelli

Doelpunten:

0-1 Bossie

1-2 Steven Mertens

1-3 Cams

1-4 Lange

2-5 Steven Mertens

- Spannende sportieve wedstrijd waarbij de G.B. het voor de pauze even moeilijk had. Na de rust kwam men echter op stoom en was er geen houden meer aan. De zege was dan ook verdiend.

- Benji,Steven Mertens en Senne werden met gelijke punten tot man van de match verkozen, maar weerom een dikke chapeau voor heel de ploeg.

- Normaal was dit de laatste wedstrijd van 2016. Er is echter in extremis nog een wedstrijd geregeld. Op vrijdag 30 december neemt G.B. het dan ook op tegen RP produkts Ubbersel. De wedstrijd wordt afgetrapt om 20:00h. Iedereen nog een laatste keer dit jaar op post. Gert-jan geeft naar het schijnt een vat als we hen kunnen kloppen.

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Voetbalvrienden,

Na de prachtige overwinning vorige week op het veld van de veteranen van Hal wacht ons nu weer een zeer sterke tegenstander, Eendracht Koersel aka De Gul.  De Gul moet ik niemand meer voorstellen want we speelden dit jaar al 2 keer tegen elkaar, 1 maal wisten we thuis met 1-0 te winnen en enkele maanden later speelden we 1-1 gelijk op een toernooi in Balen. We zullen met dezelfde inzet en vechtlust als vorige week voor de dag moeten komen willen we daar iets gaan rapen...

Voor deze laatste match van het seizoen heeft T1 zijn grootste selectie van dit seizoen ter beschikking met maar liefst 16 spelers.  Brecht, Brendan, Pieter en Marnick zijn er niet bij om diverse redenen.  Met zo'n grote selectie moet er ook veel gewisseld worden, ik reken op een beetje begrip van iedereen.  Na de match is er de traditionele seizoens afsluiter met jenevers en hapjes, we rekenen er op dat iedereen na de match wat langer blijft om samen een pint te pakken.  We gaan hier ook onze plannen voor 2017 uit de doeken doen... ??? :-)

Laatste match van het seizoen... Ik stel voor dat we nog ene keer alles geven !!! C'mon GB !!!