De Jagers Kinrooi - G.B.

Gelijkspel na draak van een wedstrijd.

De match kon nochtans niet beter beginnen voor G.B. Bij de eerste aanval richting Jager doel knalde Robin droog de 0-1 tegen de touwen. De G.B. supporters wreven zich al in de handen en zagen een herhaling van de vorige ontmoeting  ( 2-9 overwinning) al zitten. Niets was echter minder waar. G.B. dat vorige week nog sterk speelde tegen Ubbersel bakte er niks van. De thuisploeg was de betere ploeg en ging op zoek naar de gelijkmaker. De G.B. defensie werd een aantal keer vakkundig opgerold, maar gelukkig was onze doelman Doumkos wel in form en maakte hij elke doelpoging vakkundig onschadelijk. 1 Keer lukte het G.B. toch een deftige aanval in elkaar te knutselen. Brendan leek deze knap af te werken maar knalde de bal tegen de paal. Voor de rest huilen met de pet op. De Jagers verdienden de gelijkmaker. Tien minuten voor de rust kwam deze er ook. Doriano velde een jager binnen de verboden zone en de bal werd op de stip gelegd. Deze werd zwak getrapt en Doumkos leek de meubelen nog te redden , maar de bal rolde ongelukkig onder zijn voet door en de 1-1 was een feit. Daarna gebeurde er weinig tot niks meer en kon men gaan bezinnen in de kleedkamer.

G.B. begon beter en vooral scherper na de rust. De eerste kans was nog wel voor de Jagers waarbij Doumkos weerom knap redde, maar daarna leek de G.B. motor eindelijk op gang te komen. De jagers werden eindelijk opgejaagd en onder schot gehouden. Steven Mertens haalde uit met een knap vluchtschot maar een tegenstander stond nog net in de weg. Even later plaatste diezelfde Mertens het leder net naast de kooi. Derde keer goede keer en bij de volgende aanval ging de thuisgoalie los onder een voorzet door waardoor Steven makkelijk de 1-2 in het lege doel kon knikken. Lang kon G.B. echter niet genieten want een minuut later liet de defensie zich ringeloren en stonden de bordjes terug gelijk. Robin probeerde gelijk iets terug te doen maar zag zijn poging geweerd door het Jager sluitstuk. In de herneming legde hij het leder net naast de kooi. Aan de andere zijde vuurde een Jager aanvaller een knap vluchtschot af. Doumkos greep weer gevat in en behoedde G.B. voor een achterstand. Een kwartier voor tijd viel een Jager geblesseerd uit en kwam de thuisploeg met 10 te staan. G.B. profiteerde meteen van dit numerieke voordeel en zette zich terug op voorsprong. Dit via een klasseflits van Robin die 3 man in de wind zette en de 2-3 was een feit. Nu rustig uittikken en er nog eentje extra scoren denk je dan. Niks was echter minder waar. G.B. begon ongelooflijk te knoeien en maakte niks meer klaar. De Jagers creëerden weer enkele goede mogelijkheden en Doumkos moest G.B. met enkele tussenkomsten weerom recht houden. Hij leek met een straat voorsprong man van de match te worden. Totdat hij 5 minuten voor tijd in plaats van de bal buiten te trappen de tegenstander wou dribbelen. Dit mislukte echter. El Greco probeerde alsnog het leder te ontzetten maar een stuk van de grasmat met zijn voetafdruk vloog door de lucht terwijl de bal op zijn plaats bleef liggen. Een Jager aanvaller trapte wel tegen het leder en kon makkelijk de 3-3 in het lege doel leggen. G.B. kon niets meer terug doen want een minuut later maakte de plaatselijke spelleider wel erg vroeg een einde aan de wedstrijd.

- Na de goede prestatie van vorige week was het dit keer helaas een pak minder. Uiteindelijk kwam men nog goed weg met een gelijk spel.

- Robin die als het slecht draait met een klasseflits G.B. alsnog van een nederlaag kan behoeden lapte dit weer en werd tot man van de match verkozen.

- Volgend weekend is er geen voetbal. De week erop volgt de clash tegen Red star Laren. Iedereen zal scherp moeten staan willen we dan de punten thuis houden.

Beste voetbalmakkers

Morgen de verre verplaatsing naar Kinrooi waar de Jagers ons opwachten. De laatste confrontatie wonnen we nog makkelijk met 2-9. Dit is ondertussen wel al 3jaar geleden en van de huidige vorm van de tegenstander hebben we geen weet dus iedereen scherp aan de aftrap is de boodschap! De jacht is geopend..Deze 12 rokkenjagers zullen de klus moeten klaren: Mr. “kuitenbijter” Schuyten, “houthakker” Stef, “gogogadget” Nick, “golden glove” Conté, “brommerke” Brendan, “de speer” Doriano, “patatje oorlog” Rogiers, “all star” Robin, “big fella” mertens, “king” Cuppie, “KDB” Paletti en “el greco” Doumkos. Komop makkers, iedereen vechten voor elkaar en voor elk duel! De gestadige jager wint zoals men zegt!

Het is 45min rijden dus we komen om 13u30 samen in de kring!

Adres: Molenbeersel te Kinrooi

5 min 0-1 Robin
25 min 1-1
40 min 1-2 Steven Mertens
42 min 2-2
55 min 2-3 Robin
60 min 3-3

35 min Brendan door Steven Schuyten